Rubbermaid Ételtároló
(56 termék)
A vendéglátóipari színkódrendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék ügyfeleiket az élelmiszerekkel terjedő betegségektől és allergénektől. Keresztfertőzés elkerülése...
Termék részletek
A vendéglátóipari színkódrendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék vásárlóikat az élelmiszerrel terjedő betegségektől és allergénektől. Keresztfertőzés elkerülése...
Termék részletek
Színkódolási rendszer a vendéglátáshoz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék a vásárlóikat az élelmiszerekkel terjedő betegségektől és az allergénektől. Keresztfertőzés...
Termék részletek
A vendéglátóipari színkódrendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék a vásárlóikat az élelmiszerrel terjedő betegségektől és allergénektől. Keresztfertőzés elkerülése...
Termék részletek
A vendéglátóipari színkódolt rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék a vásárlóikat az élelmiszerekkel terjedő betegségektől és az allergénektől. Kerülje el a...
Termék részletek
Gastronorm® hidegélelmiszer-tartályok polikarbonátból készülnek, és -40°C és +100°C közötti hőmérsékletnek is ellenállnak. A sima felület nem ragadja meg az ételt és könnyen tisztítható...
Termék részletek
Színkódoló rendszer a vendéglátáshoz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék ügyfeleiket az élelmiszerrel terjedő betegségektől és allergénektől. Keresztfertőzés...
Termék részletek
A lyukak lehetővé teszik a fedelek felakasztását, így gyorsabban száradnak és kevesebb helyet foglalnak a munkalapon...
Termék részletek
Gastronorm® hideg élelmiszertartályok polikarbonátból készülnek, és -40°C és +100°C közötti hőmérsékletnek is ellenállnak. A sima felület nem ragadja meg az ételt és könnyen tisztítható...
Termék részletek
Színkódoló rendszer a vendéglátáshoz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék vendégeiket az élelmiszerrel terjedő betegségektől és az allergénektől. Keresztfertőzés...
Termék részletek
Az étel le van fedve, a kanál mégis könnyen elérhető; a kanál nyele a keresztszennyeződés elkerülése érdekében a dobozon kívül marad...
Termék részletek
A lyukak lehetővé teszik a fedelek felakasztását, így gyorsabban száradnak és kevesebb helyet foglalnak a munkalapon...
Termék részletek
Egy kézzel hozzáférhető. Egyszerű hozzáférés a tartalomhoz a fedél levétele nélkül. Effektív a tartalom szükség szerinti védelmére és feloldására...
Termék részletek
Az öntött fogantyú megakadályozza az égési sérülések és az élelmiszerrel való érintkezés veszélyét. Nehéz, ultramagas hőmérsékletű edények ultrarezisztens gyantából készültek...
Termék részletek
Színkódoló rendszer a vendéglátáshoz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék vendégeiket az élelmiszerrel terjedő betegségektől és allergénektől. Keresztfertőzés...
Termék részletek
A hideg készítményekhez való Gastronorm® tárolók polikarbonátból készülnek, és -40 °C ??s + 100 °C közötti hőmérsékletnek ellenállnak. A sima felület nem ragadja meg az ételt és könnyen...
Termék részletek
A vendéglátóipari színkódolt rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék ügyfeleiket az élelmiszerrel terjedő betegségektől és allergénektől. Kerülje el a keresztszennyeződést...
Termék részletek
Színkódoló rendszer a vendéglátóipar számára, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék a vásárlóikat az élelmiszerrel terjedő betegségektől és allergénektől. Keresztfertőzés...
Termék részletek
Színkódoló rendszer a vendéglátáshoz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék a vásárlóikat az élelmiszerrel terjedő betegségektől és az allergénektől. Keresztfertőzés...
Termék részletek
Gastronorm® hidegtálcák polikarbonátból készülnek, és -40°C és +100°C közötti hőmérsékletnek is ellenállnak. A sima felület nem ragadja meg az ételt és könnyen tisztítható. A rugalmas...
Termék részletek
A színkódolt rendszer a vendéglátóiparban lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék ügyfeleiket az élelmiszerrel terjedő betegségekkel és allergénekkel szemben. Keresztfertőzés...
Termék részletek
A hideg készítményekhez való Gastronorm® tárolók polikarbonátból készülnek, és -40 °C és + 100 °C közötti hőmérsékletnek ellenállnak. A sima felület nem ragadja meg az ételt és könnyen...
Termék részletek
A színkódolt rendszer a vendéglátóiparban lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék a vásárlóikat az élelmiszerrel terjedő betegségektől és az allergénektől. Kerülje el...
Termék részletek
A vendéglátóipari színkódrendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék a vásárlóikat az élelmiszerrel terjedő betegségektől és az allergénektől. Keresztfertőzés elkerülése...
Termék részletek
A színkódolt rendszer a vendéglátóiparban lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék ügyfeleiket az élelmiszerrel terjedő betegségekkel és allergénekkel szemben. Keresztfertőzés...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.