Status Viva boroszilikát üveg vákuumtároló edzett üveg tetővel ( Lazac, 0, 5l )

Status Viva boroszilikát üveg vákuumtároló edzett üveg tetővel ( Lazac, 0, 5l )

3 850 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Status Viva boroszilikát üveg vákuumtároló edzett üveg tetővel ( Lazac, 0, 5l )

3 850 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
safishome.hu
Termékleírás
A Viva üveg vákuumtároló a legjobb választás ételeid tárolásához. Egy edény, amelyben elkészítheted, -tárolhatod, -sütheted, -melegítheted és -tálalhatod az ételeket.
A boroszilikát üvegből készült edény alkalmas fagyasztói tárolásra illetve 300 °C-ig sütésre. Fagyasztóban biztonságos   BPA mentes   Mikrohullámú sütőben használható (akár 2 perc fedél nélkül) 
Mosogatógépben mosható   Minimális helykihasználás   Könnyen egymásba rakható  

  Az 1,4 literes űrtartalom kiválóan alkalmas gazdag saláták, szószos tészták, húsok egyszemélyes köret tárolására. ( A hőmérsékleti sokk miatt nem javasoljuk, hogy közvetlenül a fagyasztóból tegye a sütőbe. ) Mérete : 13,5 x 10 x 7,5 cm anyaga : üveg és szilikon
Ne pazarolj! Vákuumozz!
A  vákuumpumpával kiszívjuk a levegőt a tárolóból, ezzel eltávolítva az oxigént, ami oxidációt, majd az élelmiszer romlását okozza.
A vákuumtárolás egy egyszerű módja annak, hogy teljesen természetes módon meghosszabbítsuk az élelmiszerek frissességét és eltarthatóságát, az étel ízének befolyásolása nélkül.

Az ételek vákuummal lezárt edényekben a hűtőszekrényben napokig, hetekig elállnak – akár négyszer tovább frissek maradnak.
 
A természetes anyagok kedvelőinek.
A Viva vákuumtároló teljes egészében tűzálló üveg, a tömítése szilikon, a fedele edzett üvegből készült.
A kiváló minőségű anyagok biztosítják a tárolók hosszú távú használatát.  
A fedélhez szilikon tömítés van rögzítve a higiénikusabb használat és tisztítás érdekében, ami teljesen szivárgásmentes tömítést biztosít, még akkor is, ha a tartály nincs vákuummal lezárva. Használati utasítás: Zárd le az tárolót a hozzáillő tetővel.
A tárolóban az étel a tetejétől maximum 1,5 cm-rel lejjebb legyen, így elkerülhető az étel véletlenszerű felszívása a vákuumozáskor.
Győződj meg arról, hogy a szelep felfelé van, és nyomd rá a fedelet a tárolóra. Vákuumozás előtt feltétlenül nyomd le a szelepet.
Vákuumozás után a tartály lég- és vízálló. Helyezd a vákuumpumpát a fedélen lévő szelep köré, és pumpáld ki a levegőt.
Az akkumulátoros pumpa automatikusan leáll, amikor eléri az optimális vákuumot.
A kézi pumpa használatánál akkor lesz optimális a tárolóban a vákuum, amikor erős ellenállást jelentkezik a pumpálás közben. A nyitáshoz emeld fel a szelepet és húzd meg és a fedél széle fölé emelve.
Távolítsd el a fedelet a tárolóról.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.